Загальні положення та умови

§1

Визначення Продавця

Власником Магазину є: 

Serwis Budowy S.A.

за юридичною адресою  32-540 Trzebinia  ul. Оchronkowa 45

 

NIP: 6282267443

REGON: 365451955

Tel: + 48 731 189 180

E-mail: biuro@serwisbudowy.pl

 

Зареєстровано Окружним судом м. Краків - Центр міста в Кракові, XII Господарський відділ Національного судового реєстру за номером
0000638034. Розмір статутного капіталу: PLN 100,000.00.

 

Поштова адреса:

Serwis Budowy S.A.

ul. Ochronkowa 45

32-540 Тrzebinia

§2

Загальні положення

(1) Інтернет-магазин [далі - Магазин] здійснює роздрібну торгівлю через мережу Інтернет на підставі цього Регламенту [далі - Регламент].

(2) Споживач [далі - Покупець] - це фізична особа, яка укладає з Магазином правочин, безпосередньо не пов'язаний з її підприємницькою або професійною діяльністю. (Цивільний кодекс, ст. 22). 3.

(3)Підприємець [далі - Підприємець] - це фізична/юридична особа/організація, яка укладає юридичну угоду з Магазином, пов'язану з його комерційною та професійною діяльністю.

(4)Регламент є невід'ємною частиною договору купівлі-продажу, укладеного з Клієнтом/Підприємцем. 

(5) Товари, доступні в Магазині, не мають фізичних та юридичних дефектів. Виняток становлять товари, виставлені на аукціонах Магазину, з фізичним дефектом, чітко зазначеним в описі. Такі товари можна придбати за нижчою ціною.

(6)Компанія залишає за собою право відмовити в обробці замовлення в особливих випадках, наприклад, коли ціна товару вказана невірно.

§3

Замовлення

Замовлення можна зробити наступним чином:

(1)Через форму, доступну на сайті Магазину (кошик покупця),
електронною поштою на адресу, вказану на сайті Магазину,
по телефону за номерами, вказаними на сайті Магазину. 


(2)Умовою виконання замовлення є надання Клієнтом/Підприємцем даних, що дозволяють верифікувати Клієнта/Підприємця та одержувача товару. Магазин підтверджує прийняття замовлення, відправляючи повідомлення на адресу електронної пошти, вказану при оформленні замовлення, з описом предмета замовлення. Магазин має право відмовити в прийнятті замовлення, обмежити спосіб оплати або вимагати передоплату, якщо замовлення викликає обґрунтовані сумніви щодо точності та достовірності наданих даних або способу оплати. 

(3) Сторони зобов'язуються дотримуватися інформації, що міститься на сайті Магазину щодо придбаного товару на момент замовлення, зокрема: ціна, характеристики товару, його особливості, компоненти, що входять до комплекту, строки та спосіб доставки.

(4) Інформація, розміщена на сайті Магазину, не є офертою в розумінні Цивільного кодексу. При оформленні замовлення Клієнт / Підприємець робить пропозицію про придбання зазначеного товару.

(5) Розміщуючи замовлення, Клієнт/Підприємець робить пропозицію укласти договір купівлі-продажу замовленої продукції.

(6) Після оформлення замовлення на вказану електронну адресу надсилається повідомлення з інформацією про наступні етапи обробки замовлення:

Після перевірки розміщеного замовлення, Магазин надсилає інформацію про прийняття замовлення до обробки на адресу електронної пошти, вказану Клієнтом/Підприємцем. Інформація про прийняття замовлення до обробки є заявою Продавця про прийняття оферти, про яку йдеться в §3.5 вище, і після її отримання Клієнтом/Підприємцем укладається Договір купівлі-продажу.


(7) Після укладення Договору купівлі-продажу Магазин підтверджує Клієнту/Підприємцю його умови, надсилаючи їх на електронну адресу Клієнта/Підприємця або в письмовій формі на адресу, вказану Клієнтом/Підприємцем при оформленні замовлення. 

(8) При виборі форми оплати за безготівковим розрахунком термін дії договору буде відраховуватися з моменту зарахування коштів за замовлення Покупця/Підприємця на банківський рахунок Магазину.

(9) Магазин несе відповідальність перед Клієнтом/Підприємцем на підставі гарантійного права, що регулюється Цивільним кодексом від 23 квітня 1964 року (Законодавчий вісник № 16, поз. 93 з наступними змінами) протягом 24 місяців (у випадку нових товарів) або протягом 12 місяців (у випадку всіх вживаних товарів). Детальний опис процедури подання скарг див. у §6 цього регламенту.

§4

Платежі 

(1)Клієнт/підприємець має можливість вибору способу оплати:

оплата готівкою при особистому отриманні (готівка);
оплата при доставці товару (накладений платіж).

(2) Умовою випуску товару є оплата товару та його відвантаження.

(3) Постачальником послуг онлайн-платежів є Blue Media S.A. 

(4) У разі необхідності повернення коштів за операцію, здійснену покупцем за допомогою платіжної картки, продавець здійснює повернення коштів на банківський рахунок, присвоєний платіжній картці покупця.

Оператори платіжних карток, доступних в сервісі "Платежі покупця"

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Electronic
  • Maestro


§5

Відправка товарів

Замовлені товари відправляються магазином через кур'єрські компанії або доступні для особистого отримання у відділенні магазину.

 

 

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper Premium